Ons team

  • Eva Coffé: Als zaakvoerder neem ik het grootste deel van de lessen op mij. Ik ben gediplomeerd lesgever trainer B dressuur. In 2005 studeerde ik ook af als equitherapeute voor de orthopedagogische begeleiding van kinderen. 
    Zelf was ik ook jarenlang actief als amazone in de sport. Ik deed dit zowel in de andersvalidesport als de validesport. Bij de andersvalidesport deed ik dit op het hoogste niveau, zowel nationaal als internationaal. Mijn drijfveer is om zowel kinderen als volwassenen tijdens het paardrijden tot een hoger niveau te tillen. Mijn grote liefde voor het paard heeft me steeds gedreven tot wat het nu is en wat het nog verder kan worden.
  • Inge De Baerdemaeker: Inge is in het dagelijks leven ergotherapeut en heeft sinds haar kinderjaren een enorme passie voor het paardrijden. Inge staat bij ons in voor springlessen. Zij heeft reeds jarenlang ervaring als lesgever (initiator) en is zelf ook actief wedstrijdruiter. Haar specialiteiten zijn logischerwijs springen en eventing.
  • Noor Lamberts en Janne Dierckx: Jong, gedreven en gepassioneerd kort samengevat twee toppers! Met liefde voor de sport en de kinderen.